PROGRAM 2019

TORSDAG 13. JUNI

«Opera Gourmet»
– En sjelelig spa-aften for alle sanser

Klokken 18.00

Foto: Reinsborg, Anne Berit. Avisen Hadeland Operafest Røykenvik tar opera tilbake til røttene.
Vakre melodier, sterke følelser og intense arier kombineres med mat av lokale råvarer, servert i særegne omgivelser i låven på Øvre Næs i Røykenvik.

Sopran Darlene Ann Dobisch sammen med Bernt Ola Volungholen (baryton), Gunnar Flagstad og Kristin Fyrand Mikkelsen (klaver) står for kveldens musikalske nytelser.

Menyen serveres av Hemlaga på Næs og vil bli krydret med utvalgte gode drikker. Det vil også være mulig å kjøpe vinpakke eller alkoholfrie lokale alternativer.

Hemlaga på Næs ønsker dere hjertelig velkommen!

Scene: Låven på Øvre Næs, Røykenvik

FREDAG 14. JUNI

Røykenvik Spesial 2019
– Broadway Night

Klokken 20.00

Dirigent: Michael Seal De store sangene fra Broadway, scenekunstens mekka, kommer nå til Røykenvik.

Broadway er en av verdens største teaterdistrikt, som ligger rundt (og er oppkalt etter) gaten Broadway på Manhattan i New York, USA. Den har siden 1850 vært hovedplassen for mesteparten av byens scener og teatergrupper. Som et resultat av dette har gatenavnet gitt tittelen til New Yorks revy- og teaterliv generelt; det snakkes om Broadway-skuespill og Broadway-produksjon, eller på engelsk «Broadway Theatre».

Broadway har en svært fremtredende posisjon i profesjonell amerikansk teater og er hjemmet til de fleste av landets mest prestisjetunge skuespill. Den var sentral i utviklingen av den amerikanske musikalformen, og er fortsatt stedet hvor de fleste musikaler blir skrevet og fremført først.

Musikalen utviklet seg fra opera og operette og begynte å finne sin form i USA på begynnelsen av 1900-tallet. Kjente komponister er George Gershwin, Cole Porter, Oscar Hammerstein, Leonard Bernstein, Stephen Sondheim og Andrew Lloyd Webber.

Kvelden ledes av Eli Kristin Hanssveen som har med seg Atle Pettersen, dirigent Michael Seal og hele Norges orkester; Kringkastingsorkesteret. It’s showtime!

LØRDAG 15. JUNI

Oslo Fat String Quartet
– fra Bach til ABBA

Klokken 13.00

Kvartetten ble startet i 2017 og har holdt konserter på scene 2, Hovedscenen og i foajeen på Operaen, Kammerkonsert på Sentralen, Embassy Festival i Den Haag og flere andre oppdrag. Mye av tiden siden oppstart har vært brukt til flittig øving og oppbygging av repertoar samt innspillinger av lyd og bilde til promotering i sosial media.

Kvartetten består av Danijel Petrovic (Serbia), Karol Ciesluk (Polen), Henrik Bondevik (Norge) og Patrick Wilder (England/Norge). Ettersom OFSQ spiller på 4 kontrabasser har de valgt å bruke et repertoar med stor variasjon.

De spiller alt fra barokk og opera til romantisk, folkemusikk til crossover og gjerne egne arrangementer av kjente pop- og rocklåter.

SØNDAG 16. JUNI

Opera Gourmet Søndag

Klokken 18.00

Foto: Reinsborg, Anne Berit. Avisen Hadeland

En sjelelig spa-aften!

Vakre melodier, sterke følelser og og intense arier kombineres med mat av lokale råvarer, servert i særegne omgivelser i låven på Øvre Næs i Røykenvik.

Gourmet-sangere, Gourmet-pianister og Gourmet-kjøkken.

Menyen vil bli krydret med utvalgte gode drikker.

Det er mulig å kjøpe vinpakke, eller alkoholfrie lokale alternativer.

Vi gleder oss til å gi dere en god og sanselig opplevelse.

Hemlaga på Næs ønsker dere hjertelig velkommen!

Scene: Låven på Øvre Næs, Røykenvik