OPERA OVERSATT
NRKS SOMMERKONSERT
BARNAS MUSIKKFEST
TIDLIGERE OPERAFESTER
AKADEMI INPUT
FRIVILLIG
OM OSS
HVORFOR OPERAFEST
DET GRØNNE SKIFTET
FESTIVALMAT
MEDIA
PRAKTISK INFORMASJON

HJEM

OM OSS

Vi er Hadelands årlige festival for opera. Målet vårt er å gjøre opera, og musikk generelt, tilgjengelig og inkluderende – og tilby deg unike musikkopplevelser på uventede steder.

Vi kaller det «nedpå-opera». Det betyr rett og slett at du får oppleve opera på dine premisser. Som publikummer hos oss kommer du tettere på musikkopplevelsene, med naturen som bakteppe. Her er det ingen som forventer at du skal ha på deg ukomfortable kjoler eller stiv snipp. Du kommer som du er, og får servert vokal kunst av nasjonale og internasjonale artister med ekstremt flinke orkestre og dirigenter.

Du får musikkopplevelser av høy kvalitet, på steder man vanligvis ikke finner dette: I en låve, på en strand med scenen på vannet, ved et tjern, i en utendørs skulpturpark og på et folkemuseum. Vi jobber hele tiden med å legge til spennende arenaer, over hele Hadeland.

Operafest Røykenvik passer både for deg som er nysgjerrig på opera som sjanger, og for deg som allerede elsker opera og vil oppleve høydepunkter fra operalitteraturen i unike omgivelser.

Kort sagt: Vi er til for at du skal oppdage at du (fortsatt) liker opera!

Operafest Røykenvik ble gjennomført første gang i 2018 med stor suksess og fulle tribuner. Initiativtakeren er operasanger og solist ved Den norske Opera og Ballett, Eli Kristin Hanssveen.

Elin Dotseth

Daglig leder / Produsent 

elin@operafest.no 

Mob.: 950 67 752

Eli Kristin Hanssveen

Kunstnerisk leder

elik@operafest.no 

Sander M Skjerva

Produksjonsassistent

sander@operafest.no 

Mob.: 902 83 866

Styret i Operafest Røykenvik: Bente Erichsen (styreleder), Astrid Hvattum & Even Ødegaard