Covid-19

Her finner du informasjon om gjeldende smitteverntiltak som gjelder under Operafest Røykenvik.

Operafest Røykenvik følger alle smittevernstrestriksjoner, gitt av lokale og nasjonale myndigheter, som til enhver tid er gjeldende.

På utendørsarrangementer med faste tilviste seteplasser er det tillat med 600 personer i publikum, fordelt på tre kohorter a 200 personer, per forestilling. Hver kohort har hver sin tribune med minst to meter mellom hvert område. Annethvert sete er blokkert for å overholde god avstand mellom hver person i tribunene.
Det blir tre tribuner med egne innganger, tilhørende serveringsbod og toalettanlegg per tribune. Inngang og område A, B og C. Det blir ikke eget serveringsområde med sitteplasser i år, men man kan kjøpe mat og drikke på veg opp til sin tilviste plass i tribunen. Det er viktig at alle blir sittende på tilvist fast plass/det setenummeret som står på billetten gjennom hele oppholdet.

Når du kjøper billett, blir du bedt om å registrere navn, e-post og telefonnummer. Denne kontaktinformasjonen registreres for bruk ved eventuell smittesporing. Dersom du kjøper billetter til flere enn deg selv, må du selv ha oversikt over hvem du kjøpte billetter til.

Vi ber alle gjester om å bruke hånddesinfeksjon som er tilgjengelig i dispensere. Hold minst en meter avstand til andre gjester som ikke er fra samme husstand og til frivillige og ansatte på Operafest Røykenvik. Bruk gjerne munnbind. Følg helsemyndighetenes hygieneråd og hvis du er syk eller er i karantene, må du holde deg hjemme.

Blir vi pålagt av nasjonale og eller lokale myndigheter å avlyse pga. innstramminger i restriksjonene rundt covid-19, gir vi billettkjøpere muligheten til å få verdikupong/gavekort som kan brukes neste år eller refusjon av årets billetter, kjøpt i 2021 (med unntak av billettavgifter til TicketCo.) Slik er det trygt å kjøpe billetter til årets Operafest Røykenvik.

Takk for at du er med oss og for at du bidrar til godt smittevern!