PROGRAM 2024
ARTISTER
BESTILL BILLET
OPERA OVERSATT
NRKS SOMMERKONSERT
BARNAS MUSIKKFEST
TIDLIGERE OPERAFESTER
AKADEMI INPUT
FRIVILLIG
OM OSS
HVORFOR OPERAFEST
DET GRØNNE SKIFTET
FESTIVALMAT
MEDIA
PRAKTISK INFORMASJON

HJEM

BARNAS MUSIKKFEST

Operafest-søndagen er dedikert til barna. Da er det Barnas Musikkfest på Hadeland Folkemuseum. 

BARNAS MUSIKKFEST

På Barnas Musikkfest får man et lekent møte med musikk i alle sjangre. Det blir liv og røre, lyd og ulyd, bråk og stillhet – og masse aktiviteter som både små og store kan kose seg med. 

Aktivitetene har et stort spenn, og barna får opplevelser som publikummere og deltagere i de forskjellige aktivitetene. I 2024 blir det både Opera Jukebox, Trallsang, eventyrstund, sceneshow for barn, og det er til og med mulig å synge i dusjen! Programmet oppdateres i løpet av våren.

Vi bidrar med Opera Jukebox i Tingelstad gamle kirke, St. Petri. Dette er en steinkirke fra middelalderen, som ble oppført på 1200-tallet. Opplev et eksklusivt møte med operasangere og en pianist. Barna kan enten ta med seg en venn, eller mor og far. Man får komme alene inn i kirken, noe som er en opplevelse i seg selv. I kapellet er det meny der man velger fra kjente arier og duetter. Når ønsket musikk er bestemt, fremfører artistene stykket. En mer eksklusiv ønskekonsert skal man lete lenge etter!

RANDSFJORDMUSEET

Folkemuseet har et stort område med flotte bygninger og en utendørsscene for konsert/teater. Det er både kafé og matservering – eller du kan ta med din egen piknikkurv. 

OPERAFEST RØYKENVIK 2024FÅ MED DEG OPERA PÅ LÅVEN, RØYKENVIK SPESIAL, SOLOPPGANGSKONSERT, OPERAGALLA, GRATISKONSERTER PÅ TORGET, POP-UP PÅ KISTEFOS OG BARNAS MUSIKKFEST.

LOKALMAT


VI MENER AT OPERA, MUSIKK, NATUR OG MAT ER EN PERFEKT KOMBINASJON. LA SANSENE DINE NYTE ALT DET GODE HADELAND HAR Å BY PÅ!

BLI MED SOM FRIVILLIG


DE FRIVILLIGE ER NAVET I OPERAFESTHJULET! SOM FRIVILLIG FÅR DU MED DEG DET MESTE SOM SKJER, OG KAN VÆRE MED PÅ Å BYGGE OPP NOE STORT OG FANTASTISK