PROGRAM 2024
ARTISTER
BESTILL BILLET
OPERA OVERSATT
NRKS SOMMERKONSERT
BARNAS MUSIKKFEST
TIDLIGERE OPERAFESTER
AKADEMI INPUT
FRIVILLIG
OM OSS
HVORFOR OPERAFEST
DET GRØNNE SKIFTET
FESTIVALMAT
MEDIA
PRAKTISK INFORMASJON

HJEM

AKADEMI INPUT

For en nyutdannet solist kan det gå flere år mellom en eksamen og debut. Da er det viktig å beholde gnisten, den musikalske gleden, troen på seg selv og å få INPUT.

AKADEMI INPUT

Vi ønsker å løfte frem vokal kunst i Norge, og Operafest Akademi INPUT er satsningen vår på unge sangsolister. Via Operafest Akademi INPUT får unge vokale kunstene mulighet til å utvide repertoar- og stemmekunnskap, og jobbe sammen med profesjonelle sangere, musikere, dirigenter og coacher.

Å bli sanger er et livslangt lerret å bleke. Det er ikke mulig å være «ferdig sanger» – uansett hvor mange års utdannelse man har. Man lærer best gjennom aksjon og ved å dele scene med andre kunstnere. Man vokser mest gjennom andre. Ingenting er mer avhengig av et stort team enn en solo-karriere. Vi i Operafest ønsker å være deltakende i denne prosessen, og kan gjennomføre dette kurset gratis for deltagerne våre, takket være Tom Wilhelmsens stiftelse, Dextra Musica og Sparebank 1-stiftelsen Gran. 

NRKs SOMMERKONSERT

I 2023 VAR FREDAGSFORESTILLINGEN VÅR NRKs SOMMERKONSERT. SENDINGEN BLE VIST PÅ TV I AUGUST 2023.

OPERA OVERSATT

HAR DU NOEN GANG LURT PÅ HVA DE MEST KJENTE ARIENE HANDLER OM? VI HAR OVERSATT DEM FOR DEG. HØR SANGEN OG SE DEN NORSKE OVERSETTELSEN.

OPERAFEST FOR ALLE

OPERAFEST RØYKENVIK ER FOR DEG SOM ELSKER OPERA, ER NYSGJERRIG PÅ OPERA SOM SJANGER ELLER VIL HA UNIKE MUSIKKOPPLEVELSER PÅ UVENTEDE STEDER.