Et litt annerledes serveringsår

I år blir det grunnet smittevernregler fra myndighetene ikke et serveringsområde på arenaen, så når man kommer må man gå rett på tribunen og sette seg. Dette gjør og at vi ikke har lov til å selge alkoholholdig drikke.
På veien til tribunen vil du få mulighet til å kjøpe med en fantastisk saftig hamburger eller pølse fra Hemlaga på Næs, og brus eller vann.
Burgern til a Mari på Hemlaga er snart verdenskjent, og serveres selvfølgelig med den berømte hemmelige tyttebærrømmen 🙂

Vi håper du IKKE har med kontanter når du skal handle, men at du tæpper kortet ditt. Vi tar ikke vipps.

Vi oppfordrer sterkt til å laste ned smittevernsappen, og er du fra et område med høyt smittetrykk nå, så vent til neste år med å komme. Det samme gjelder hvis du er syk eller føler deg litt pjusk. Og husk meter`n og munnbind 🙂