TAKK TIL ALLE SOM BIDRO!

For en fest, for en suksess!

Vi er stolte og glade for at Operafest Røykenvik 2019 ble gjennomført i strålende vær i de vakreste omgivelser. Men det hadde ikke vært mulig å gjennomføre Operafesten uten så mange gode støttespillere.

Først og fremst vil vi takke vår hovedsponsor Sparebank1 Ringerike Hadeland, og i samme åndedrag Sparebankstiftelsen Gran, Oppland Fylkeskommune og Regionrådet for Hadeland. Våre nasjonale støttespillere er Dextra Musica, Skipsreder Tom Wilhelmsens Stiftelse og AWilhelmsen, dessuten er vi glade for støtten vi har fått fra Den norske Opera og Ballett.

Lokalt takker vi Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner og Nittedal og Sparebankstiftelsen Gran samt Sparebankstiftelsen Ringerike for deres satsing på barn og unge, samt Gran kommune, Hemlaga på Nes, Avisen Hadeland, Hadeland kulturskole og Kultursalen, Glasslåven, Brandbu og Tingelstad Almenning, Lygnasæter hotell, Røysumtunet, Hadelands Glassverk, Nettpartner, Norsk Håndverksis, Gran Handel og Håndverk, Trox Auranor, Solifer, Containerservice, Alarm og service, Vestlandshus, Alexandersen Lyd og Lys, Elkjøp Hadeland, Varigfondet, Torfin Andersen, Hadeland Maskindrift, Arnfinn Briskelund, Dør til Dør, Ole Johnny Skjerva Transport, Landbruk og Verktøy, ST Vik Transport AS, C’imperial, JohNet, HumBrygg, Cramo og – ikke minst – Rebels Music.

Frivillighet er nøkkelen til suksess. Takket være rundt 40 frivillige, og innsatsen til flere av neste års russ, kom vi i mål.
Dere sto på dag og natt, også i det elendige været i uken før. Dere gjorde en helt utrolig jobb!
Takk også til solister, dirigenter, KORK, ungdomssymfoniorkester og teknikere.

Med aller beste hilsen
Styret i Operafest Røykenvik samt Eli Kristin Hanssveen og Morten Wien